RÅD OG INFORMASJON OM KORONA

Her finner du mer informasjon om vaksinering, samt råd og informasjon om korona.


Koronatelefon: 

951 03 999 - Åpen mellom klokken 09.00-14.00 på hverdager.

For spørsmål om koronatesting kontakt legekontoret på tlf 74 33 33 20

Ved spørsmål om karanteneregler følg denne linken: Karantene og isolering (FHI)

Ledige stillinger

Vil du jobbe hos oss?

Klikk for stort bildeVi trenger dyktige medarbeidere som brenner for faget sitt og som vil være med på å bygge fremtidens Namsskogan. 

Namsskogan kommune er en trivelig friluftslivskommune full av jakt-, fiske- og turmuligheter i storslått natur!

Se film fra den flotte kommunen vår her. 

Da vår kommunedirektør går over i pensjonistenes rekker har vi nå en
utfordrende stilling for samfunnsengasjert toppleder.

Vi søker stadig etter sykepleiere. I tillegg søker vi nå etter enhetsleder for hjemmebasert omsorg, kjøkkenassistent og vi har ledige rekrutteringsstillinger for sykepleierstudenter. 

 

Vi søker kommunedirektør

Da vår kommunedirektør går over i pensjonistenes rekker har vi nå en utfordrende stilling for samfunnsengasjert toppleder.  

Som enhetsleder har du ansvar for å utvikle et kreativt og kunnskapsbasert arbeidsmiljø. Du leder og er hovedansvarlig for god omdømmebygging. Du har i samråd med ansatte ansvar for at kvaliteten på tjenesten som skal utøves til brukerne er gode og samsvarer med de mål Namsskogan kommune har satt.

Bo – og miljøtjenesten arbeider mot brukere som har behov for hjelp og støtte i hverdagen, sørge for å opprettholde et trygt og pleiende miljø for de som trenger dette. Det er ledig 100% miljøterapeut i for tiden todelt turnus (langvakter, hvilende nattevakt), med arbeid hver fjerde helg.

Det er ledig 80 % helsefagarbeider/hjelpepleier i for tiden todelt turnus (langvakter, hvilende nattevakt), med arbeid hver fjerde helg. 
Bo – og miljøtjenesten arbeider mot brukere som har behov for hjelp og støtte i hverdagen, sørge for å opprettholde et trygt og pleiende miljø for de som trenger dette. 

Enhet for pleie og omsorg har ledig 80 % stilling på natt som helsefagarbeider/hjelpepleier ved Namsskogan Omsorgssenter, enhet sykehjem.

Hjemmebasert omsorg har ledig 60% stilling som brukerstyrt personlig assistent for en omgjengelig og trivelig mann på 46 år. 

Vi søker etter en motivert ansatt til en 20 % stilling ved Namsskogan omsorgssenter. Du må være glad i å lage mat og villig til å ta utfordringer. Du må kunne jobbe selvstendig.

Enhet for pleie og omsorg har ledig 2 x 50 % stilling som helsefagarbeider/hjelpepleier ved Namsskogan Omsorgssenter, enhet sykehjem.
Deler av stillingene er i vikarbank.

Er du sykepleierstudent og synes det er supert å jobbe med mennesker og samtidig få god arbeidserfaring? Da ønsker vi kontakt med deg.

  

Er du vår nye sykepleier? 
Vi søker etter deg som er opptatt av helhetlige tjenester, faglig kvalitet og utvikling.

Hvis du vil være med på å forme fremtidens helsetjenester, så ønsker vi å høre fra deg.

Til toppen