RÅD OG INFORMASJON OM KORONA

Her finner du mer informasjon om vaksinering, samt råd og informasjon om korona.

Har du symptomer og trenger hurtigtest for korona hentes dette fra ambulanseinngangen. (NB! Denne inngangen er til høyre for legekontorer. Skiltet)
Vi presiseres at det er kun de med symptomer og de som har vært nærkontakter som skal hente ut hutigtester.

Ring legekontoret for bestilling på tlf. 74 33 33 20

Namsskoganportalen

Som en del av bosettingsprosjektet, lanserte Namsskogan kommune www.namsskoganportalen.no
Hovedtanken bak denne siden ar at du skal kunne finne alt du trenger å vite om Namsskogan på et og samme sted.

For å holde siden så aktuell som mulig ønsker vi hjelp fra deg!
Har du en bolig til utleie? Et hus eller en hytte til salgs? Søker du flere ansatte til din bedrift? Eller har du en «gladsak» om Namsskogan? Da vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi kan dele dette på Namsskoganportalen.no.

Send oss en mail på; post@namsskoganportalen.no

Lag og organisasjoner kan søke støtte til arrangement.

Ordningen der kommunen solgte rovdyrkort for gaupejakt som gjaldt grunneiertillatelser for privateiendommene som hadde gitt sitt samtykke for jakt er ikke lengere gyldig og oppdatert.

Gudstjenesten som er planlagt på Trones16.januar klokken 15.00 avlyses pga sykdom.