Økonomikontoret informerer

Økonomisjef- og skatteoppkrever Heider Sæther, e-post: heider.sether@namsskogan.kommune.no tlf: 74 33 32 51.

Aktuelt:

Gebyrer og brukerbetalinger 2018 (PDF, 209 kB)
 

Eiendomsskatt

Fra 1. januar 2016 skriver Namsskogan kommune ut eiendomsskatt i hele kommunen.

Eiendomsskatt Namsskogan; Brosjyre 2016 (PDF, 7 MB)

Eiendomsskatt; Rammer og retningslinjer (PDF, 7 MB)

Skatteliste 2018; Offentlig ettersyn (PDF, 340 kB)

 

Diverse:

 

Forskrift om avløpsgebyr (PDF, 20 kB)

Renovasjonsforskrift for Namsskogan kommune (PDF, 4 MB)

 

Aktuelle lenker:


Altinn

Skatteetaten

E-faktura:

For å ta i bruk e-faktura må du gjøre følgende:

Klikk for stort bildeGå inn i din nettbank ----> efaktura og efakturatilbydere. Gå nedover på listen til du finner Namsskogan kommune, og hent opp Namsskogan kommune.

 
Som efakturareferanse - se siste regning fra Namsskogan kommune og finn ditt kundenummer.
Kundenummer = efakturareferanse

For å få melding om at du har fått en efaktura kan du i din nettbank få melding til din e-postadresse. Fyll inn de nødvendige opplysninger og bekreft avtale.

Når Namsskogan kommune senere produserer en faktura til deg, får du melding på e-mail at du har en faktura liggende i din nettbank til godkjenning.

I tillegg får du melding med det samme du kommer inn i din nettbank at du har en efaktura liggende for godkjenning. Hent opp efakturakravet. Når du har fått opp kravet på din skjerm, må du velge hvilken bankkonto som skal belastes når fakturaen skal betales ved forfall. Deretter må du godkjenne betalingen. Fakturaen blir betalt ved forfall dersom det er dekning på kontoen på betalingstidspunktet. Du kan også velge å skrive ut fakturaen dersom du ønsker å ha en papirkopi av fakturaen til ditt regnskap for eksempel.

Når du bruker e-faktura, slipper du å registrere forfallsdato, KID, beløp og til bankkonto, og muligheten til å gjøre feil reduseres.

Ønsker du av en eller annen årsak ikke å betale fakturaen ved forfall, kan du i nettbanken endre forfallsdato, og du kan også slette fordringen. Dersom du ikke gir beskjed til fakturautsteder om slike endringer, må du påregne å få et inkassovarsel i posten hvor det er påført både purregebyr og forsinkelsesrenter

Vi anbefaler at du går inn på din nettbank og inngår efaktuta-avtale!