RÅD OG INFORMASJON OM KORONA

Her finner du mer informasjon om vaksinering, samt råd og informasjon om korona.

Koronatelefon:

951 03 999 - Åpen mellom klokken 09.00-14.00 på hverdager.

For spørsmål om koronatesting kontakt legekontoret på tlf 74 33 33 20

Ved spørsmål om karanteneregler følg denne linken: Karantene og isolering (FHI)

100 % stilling som sykepleier

Er du vår nye sykepleier?
Vi søker etter deg som er opptatt av helhetlige tjenester, faglig kvalitet og utvikling.

Hvis du vil være med på å forme fremtidens helsetjenester, så ønsker vi å høre fra deg.

Da pasienter i kommunehelsetjenesten gjerne har sammensatte lidelser, innebærer det å være sykepleier her mange faglige utfordringer. Vi har fokus på kompetanseheving for alle våre ansatte. Den enkelte pasients kulturelle, åndelige sosiale behov følges opp på lik linje med medisinering, ernæring og somatisk pleie.

Er du selvstendig og kan jobbe i team er du akkurat den vi leter etter. Kommunen er i starten av prosjekt «sykepleier i stab». Sykepleier i stab jobber utenom annen bemanning og er i hovedsak fristilt til sykepleieroppgaver på sykehjem og for brukere av hjemmetjenesten. Sykepleier i stab skal utføre sykepleieroppgaver i hele kommunen, og skal ivareta sykepleieroppgaver som direkte sykepleie til pasienter, oppfølging av pasient og pårørende, medikamenthåndtering, dokumentasjon og rapportering.

Arbeidsoppgaver:

• Kontinuerlig oppfølging av pasienter i tråd med gjeldene krav til kvalitet, lovverk, kommunale retningslinjer og faglig praksis
  • Jobbe tverrfaglig både internt og eksternt
  • Arbeide i tråd med helhetlig pasientforløp
  • Veiledning av studenter, elever og samhandle med ulike aktører
  • Arbeide selvstendig når det kreves
  • Samhandle med kolleger og bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi søker etter deg som:

• har godkjent sykepleierutdanning
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • er fleksibel og robust til å håndtere endringer i arbeidshverdagen
  • har faglig integritet og bevissthet rundt egne verdier og holdninger
  • har pågangsmot, evne og vilje til nytenkning
  • er en relasjonsskaper
  • er komfortabel med bruk av digitale verktøy
  • behersker norsk skriftlig og muntlig

Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet. Førerkort er en fordel. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr:

• Hyggelige, nære og engasjerte kollegaer i et dynamisk arbeidsmiljø
  • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Rekrutteringstillegg 20 000 kr

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Attester og vitnemål sendes ikke nå, men tas med til intervjuet.

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover og avtaleverk.

Utvidet søknadsfrist til 16. august 2021. Intervjuer tas forteløpende.

Søknadsfrist:  16.10.2021.
Oppstart:         Etter avtale

Søk stilling som sykepleier

Det gjøres oppmerksom på at søkerliste kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om anonymitet – jf. Offentlighetsloven §25