Musikk- og kulturskolen; Påmelding for skoleåret 2017/2018

Påmelding for 2017/2018 - Klikk for stort bilde

NB! Vi velger å utvide søknadsfristen til torsdag 01. Juni

Påmeldingsskjema leveres til Namsskogan kommune v/kultursjef, 7890 Namsskogan

Ytterligere opplysninger fås ved å ta kontakt med Kultursjef Odd Bakken på tlf. 74 33 32 15 eller
mob: 958 33 227

PÅMELDINGSSKJEMA FOR SKOLEÅRET 2017/2018 (PDF, 417 kB)

NB!
* For skoleåret 2017/2018 må elevene påregne å ha musikkskoleundervisning på kveldstid.

* Hver enkelt elev/foresatt er selv ansvarlig for å møte til oppsatt oppmøtested.
* Musikkskolen bestemmer hvor musikkskoleundervisningen skal være for hver enkelt elev.

* Det vil være en mulighet for foreldre/foresatt å være med på musikkskoletime sammen med sitt barn for å lære seg å spille elevens instrument. Dette koster kr 450,- pr foreldre/foresatt.

* Det vil være mulig å bytte instrument i samråd med musikkskolelærer i løpet av musikkskoleåret.

* Vi vil så langt det strekker til prøve å legge til rette for enkeltundervisning og band undervisning for de som ønsker dette.

* Vi kan bl.a tilby undervisning i; gitar, trommer, bass, ukulele, keyboard/piano, sang, mandolin og annet.

* Undervisning i noen instrumenter gis av lærer fra Røyrvik.

PS! Påmeldingen er bindende for høstsemesteret. Eventuell utmelding kan bare skje skriftlig innen 31. desember for¨vårsemesteret.

Publisert av Odd Bakken. Sist endret 22.05.2017

Odd Bakken