Namsskogan kommune - Klikk for stort bilde

Ledige stillinger som er ledige innen Namsskogan kommune kan du finne her.

Namsskogan kommune ligger i Indre Namdal, Trøndelag fylke. Namsskogan er en av kommunene i Trøndelag som har hatt størst vekst i folketall. Med sine1417 km2 er kommunen rik på muligheter for natur og friluftsliv (bla. Børgefjell Nasjonalpark), jakt og fiske. Man finner også et rikholdig organisasjons- og kulturliv i kommunen. Namsskogan kommune har ca. 120 ansatte som yter god service og tjenesteyting overfor kommunens innbyggere. Våre verdisyn er åpenhet, respekt, likeverd og humor. Kommunen har to skoler og tre barnehager med god standard og med fine uteområder for friluftsliv, ballspill og ski aktiviteter, samt at kommunen har to svømmehaller og en stor flerbrukshall.

Elektronisk søknadsskjema

Utlysning:
Stilling%TypeArbeidsstedSøknadsfrist
Lærer40VikariatNamsskogan skole02.02.18
Lærer80VikariatNamsskogan skole02.02.18
Assistent80ViakriatNamsskogan skole02.02.18
Assistent skolelunsj40FastNamsskogan skole02.02.18

1. Lærer i 40% - Vikariat
Det er ledig stilling som lærer i 40% fra uke 8/9 og ut skoleåret. Stillingen er primært undervisning i 1. klasse.

2. Lærer i 80% - Vikariat
Det er ledig stilling som lærer i 80% med snarlig tiltredelse. Stillingen er i hovedsak knyttet til undervisning i 4. klasse.

3. Assistent i inntil 80% - Vikariat
Det er ledig stilling som assistent i inntil 80%. Stillingen er i hovedsak knyttet til oppfølging av elever med  særskilte behov i 1. klasse.

4. Assistent skolelunsj  i 40 %
Kommunestyret har vedtatt å igangsette ordning med skolelunsj på Namsskogan skole. Stillingen er knyttet til gjennomføring av skolelunsj. Arbeidstid 4 dager pr. uke, ca 3,5 time pr. dag.

Tiltredelse så snart som mulig.

Kompetanse:
For lærerstillingene er det ønskelig med søkere, som har godkjent pedagogisk utdanning, og erfaring fra undervisning på 1.-4. kl. For assistentstillingene er det ønskelig med søkere, som har godkjent utdanning som fagarbeider.

Publisert av Odd Bakken. Sist endret 15.01.2018

Kari Engen