Bomvegkort 2017

.

Bomvegkort 2017 (PDF, 71 kB)

Felles bomvegkort ble innført i Namsskogan som en prøveordning for flere år siden, og er siden blitt videreført fordi den har blitt godt mottatt av brukerne. Ordningen forenkler innbyggernes tilgjengelighet til skog og fjell og fungerer i tillegg til sms-ordningen som finnes på den enkelte veg.

 

For en avgift på kr 1.100,- kan du for barmarksesongen 2017 løse inn ett kort som gjør at du kan kjøre fritt på alle skogsbilvegene til Namdal Bruk AS og Statskog SF. Dette gjelder vegene: Lassemoveien, Gåsvassveien, Tronesfjellvegen, Ausvassveien, Store-Bjørhusdalsvegen, Frøyningsdalsvegen, Nyrudvegen, Snåsamovegen, Mellingsdalsveien, og Smalvassvegen. Ordningen gjelder sommerbilveg, det vil si at Mellingsdalsveien har en egen vinteravgift, dette på grunn av brøyting av vei og P-plasser.

Kortet kan løses inn på servicekontoret på kommunehuset, eller ved å betale inn på nettbank til kontonummer 4472.06.00045. Merk innbetalingen; ”Bomvegkort 2017”.

Ved bruk av nettbank må gyldig kvitteringsoblat klistres på
(klipp ut kortet under og lim inn kvitteringsoblatet.)

Kortet kan brukes på inntil to ulike biler pr husstand (før opp begge bilnr.). Brukes begge bilene på samme tur, må den ene bilen betale avgift for seg.

Kortet skal ligge lett synlig i frontruta på bilen for eventuell kontroll.

GOD TUR!

Publisert av Odd Bakken. Sist endret 30.06.2017
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Lars Kristian Bjørnli
Skogbrukssjef