Årets TV-Aksjon ~ søndag 21.oktober 2018.

TV-aksjonen NRK 2018 går til KIRKENS BYMISJONs arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Kirkens bymisjon gleder seg til å invitere alle i Norge til en stor dugnad for at flere får delta i en meningsfull hverdag, gode fellesskap og får ly for natten. Bymisjonen vil bruke pengene på møtesteder som kafeer, arbeids- og fritidstilbud, overnattingssteder og sosiale nettverk.

TV-aksjonen 2018.jpg - Klikk for stort bilde

I de siste årene har Namsskogan kommune vært på topp blant de kommunene som har gitt mest penger pr innbygger, og vi er veldig stolte over at vi er en av de flinkeste kommunene i Trøndelag som ligger på topp når det gjelder innsamlinger til humanitære organisasjoner. Dette viser at Namsskogan er en bra giverkommune i trøndersk målestokk. Vi har fått et godt omdømme på oss som en giverglad kommune og selvsagt giverglede til gode formål hvert år. Kommunenes innsats er selve grunnsteinen i TV-aksjonen. Uten denne innsatsen hadde det vært umulig å arrangere det som har blitt verdens største nasjonale dugnad målt i antall innsamlede midler pr innbygger.

Ta godt imot våre bøssebærere 21.Oktober.

FURULY KRETS:
Ragnhild Smalås