Ledige stillinger

Namsskogan kommune ligger i Indre Namdal, Trøndelag fylke. Med sine 1417 km2 er kommunen rik på muligheter for natur- og friluftsliv (bla. Børgefjell Nasjonalpark), jakt og fiske. Vi har et rikholdig organisasjons- og kulturliv i kommunen. Namsskogan kommune har ca. 120 ansatte som yter god service og tjenesteyting overfor kommunens innbyggere.
Kommunen har to skoler og tre barnehager med god standard og med fine uteområder for friluftsliv, ballspill og skiaktiviteter. Kommunen har to svømmehaller og en stor flerbrukshall. Vi har også et flott, nytt sykehjem. 

Våre verdisyn er åpenhet, respekt, likeverd og humor.

 

Vil du se mer fra den flotte kommunen vår? Spill av Namsskoganfilmen!

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Ledige stillinger vil bli kunngjort på denne siden. 
 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Felles for alle utlyste stillinger:

Namsskogan kommune kan by på godt arbeidsmiljø med gode kolleger. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ansettelsesprosess:

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer, avtaleverk og lokale avtaler. Lønn etter avtale i forhold til utdanning, praksis og lokale forhandlinger.

Attester og vitnemål sendes ikke nå, men tas med til eventuelt intervju eller fremlegges på forlangende.

Offentlighet: 
Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad:
Vennligst benytt elektronisk søknadsskjema
Du må gjerne oppgi hvilken dato du kan begynne i jobb.