Ledige stillinger

Namsskogan kommune ligger i Indre Namdal, Trøndelag fylke. Med sine 1417 km2 er kommunen rik på muligheter for natur- og friluftsliv (bla. Børgefjell Nasjonalpark), jakt og fiske. Vi har et rikholdig organisasjons- og kulturliv i kommunen. Namsskogan kommune har ca. 120 ansatte som yter god service og tjenesteyting overfor kommunens innbyggere.
Kommunen har to skoler og tre barnehager med god standard og med fine uteområder for friluftsliv, ballspill og skiaktiviteter. Kommunen har to svømmehaller og en stor flerbrukshall.

Våre verdisyn er åpenhet, respekt, likeverd og humor.

 

Vil du se mer fra den flotte kommunen vår? Spill av Namsskoganfilmen!

 

Ledige stillinger:

Søk på stilling

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ungdomsklubbleder(e)

Vi søker etter en eller to (20% stilling som kan deles i to 10% stillinger) dyktig og engasjerte medarbeidere som kan ta vare på og videreutvikle et godt ungdomsmiljø. Det forventes godt humør, gode samarbeidsferdigheter med evne til å ta utfordringer, personlig egnethet samt være fleksibel og ta ansvar for egen utvikling.  
 
Personlige ferdigheter: 
• Løsningsorientert, serviceinnstilt, selvstendig, pålitelig og fleksibel.  
• Gode evner til å samhandle.  
• Evne til å motivere og skape trivsel i miljøet.    
 
Vi tilbyr: 
• Lønn i henhold til tariff 
• Utfordrende arbeidsoppgaver 
• Meget god pensjonsordning samt ulykkes- og gruppelivsforsikring.  
 
Stillingen(e) innebærer ubekvem arbeidstid samt tilrettelegging for turer og arrangement. Det er viktig at den som ansettes har gode personlige ferdigheter og egnethet innen samhandling og ledelse av barn- og unge. Vedkommende må inngi tillit, være vennlig, konsekvent og lett bli respektert. Den som ansettes må fremlegge gyldig politiattest. 
 
Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av kultursjef Odd Bakken tlf. 74 33 32 15. E-post: odd.bakken@namsskogan.kommune.no
Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju. Attester og vitnemål sendes ikke nå men tas med til intervjuet. Søkerliste kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om anonymitet, jf. offentlighetsloven § 25. 
 
Søknadsfrist 13.09.19
 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Felles for stillingene:

Namsskogan kommune kan by på godt arbeidsmiljø med gode kolleger. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ansettelsesprosess:

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer, avtaleverk og lokale avtaler. Lønn etter avtale i forhold til utdanning, praksis og lokale forhandlinger.

Attester og vitnemål sendes ikke nå men tas med til eventuelt intervju eller fremlegges på forlangende.

Offentlighet: 
Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad:
Vennligst benytt elektronisk søknadsskjema
Du må gjerne oppgi hvilken dato du kan begynne i jobb.

Sist endret 21.08.2019 15.25
Fant du det du lette etter?