RÅD OG INFORMASJON OM KORONA

Her finner du mer informasjon om vaksinering, samt råd og informasjon om korona.

Har du symptomer og trenger hurtigtest for korona hentes dette fra ambulanseinngangen. (NB! Denne inngangen er til høyre for legekontorer. Skiltet) 
Vi presiseres at det er kun de med symptomer og de som har vært nærkontakter som skal hente ut hutigtester. 

Ring legekontoret for bestilling på tlf. 74 33 33 20 

Smittesituasjonen i Namsskogan

Smittesituasjonen i Namsskogan

Mer informasjon om smittesituasjonen vil bli lagt ut i morgen, tirsdag, kl. 10:00.

Vi ber om at nasjonale smittevernregler følges. Innbyggere bør begrense sine nærkontakter, og holde seg hjemme dersom man har symptomer.

31.12.21: I romjulen er det registrert covidsmitte i kommunen, og det er kjent smittevei. Alle er satt i isolasjon og karantene.

24.11.21: Namsskogan kommune har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle. Personen er ikke vaksinert. Smittevei er kjent. Den smittede er i isolasjon.

16.11.21 Namsskogan har det siste døgnet registrert 1 smittet person, med ukjent smittevei.

23.07.21: Det ble i dag bekreftet at ytterligere to personer i Namsskogan er smittet av Covid 19. Begge er i samme familie som tidligere smittet person. Den ene er fullvaksinert. Begge har vært i karantene siden 15. juli og er nå i isolasjon sammen med personen som ble bekreftet smittet 15. juli. 

15.07.21: Namsskogan kommune fikk 15/7 bekreftet sin første covid 19 smitte. Den smittede har vært i utlandet og har vært i karantene etter ankomst  til Namsskogan. 

Hen har ikke hatt nærkontakter etter ankomst til kommunen. Personen har ingen symptomer. Personen er nå i isolasjon og situasjonen vurderes å være under kontroll.

Innbyggerne oppfordres til å følge retningslinjer for smittevern. Husk avstand og håndhygiene. Pandemien er ikke over ennå.

Til toppen