RÅD OG INFORMASJON OM KORONAVIRUS - NAMSSKOGAN

Namsskogan kommune har i anledning korona-situasjonen opprettet en støttetelefon for deg som har behov for å snakke med noen i ei krevende tid. Telefonen er bemannet mandag - fredag kl. 09:00-15:00. Telefon nr. 469 52 159. Ved henvendelse med lokale koronaspørsmål ta kontakt med Koronakoordinator Janne Dyveke Vik på telefon 951 03 999 hverdager mellom 09:00-15:00. Vi har naturligvis taushetsplikt.

Les mer her

Velkommen tilbake til et åpent kommunehus i Namsskogan!

Åpningstiden ved kommunehuset er: kl. 09:00 - 15:00.

Vennligst følg nedenstående smittevernråd når du besøker oss:

1. I forkant av oppmøte på kommunehuset, er det fint om du gjør en avtale per telefon med den du ønsker å møte på kommunen.
  2. Ved ankomst: vask hendene med desinfeksjonsmiddel (finnes til venstre på veggen innenfor den første inngangsdøren til kommunehuset).
  3. Meld deg i skranken og skriv deg inn i besøksprotokollen, som ligger på skranken, med følgende informasjon:
    1. Fullt navn og telefonnummer
    2. Ankomsttidspunkt
    3. Hvem du skal besøke
  4. Når du har skrevet deg inn, kan du gå direkte til den du har avtale med.
  5. Ved avreise skriver du deg ut ved å skrive inn avreisetidspunkt i besøksprotokollen.
  6. Vask hendene på nytt med desinfeksjonsmiddel når du forlater bygningen.
  7. Det lages en besøksprotokoll pr. dag og som kan lagres i 14 dager, for deretter å bli makulert. Formålet med protokollen er hjelp til å drive smittesporing ved en evt. smitte.
  8. Ved besøket er det viktig å holde minst 1 meters avstand til alle du møter.
  9. Følg de øvrige smittevernrådene fra folkehelseinstituttet.
  10. Vi gjør oppmerksom på at biblioteket fortsatt er stengt.

Kjenner du deg på noen måter syk, enten med luftveissymptomer eller andre Covid 19 symptomer – DA SKAL DU VÆRE HJEMME. Du er velkommen tilbake når du er frisk eller bruk telefon/e-post for å komme i kontakt med oss.

Vennlig hilsen Namsskogan kommune / Namsskogan 14. mai 2020