TI PÅ TOPP I NAMSSKOGAN 2018

Plakat; Ti på topp 2018.jpg - Klikk for stort bilde Namsskogan Idrettsråd arrangerer også i 2018 "Ti på topp i Namsskogan".

"Ti på topp" er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for folk i alle aldrer. Ti på Topp er et lystbetont bidrag til god folkehelse. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre form. Det er i år 12 ulike turer i vår Ti på Topp. På alle turmål er det turkasse og gjestebok hvor du kan skrive deg inn.

I år er det 12 ulike turer for "Ti på topp". Turene kategoriseres i lette (grønn), moderate (blå) og krevende/lett krevende (rød). De grønne turene egner seg godt for de fleste som ønsker å ferdes i skog og mark. De blå og røde turene finnes i ulike vanskelighetsgrader men kan variere i både lengde og være både bratte og slakke.

På alle turmål finner du turkasse/boks med en bok hvor du kan skrive deg inn. I hver turkasse/boks finner du også en egen tang som du registrerer din tur med ett klipp inn i dette heftet.  Noen av rutene er også merket med merkebånd.

Deltagerkort (hefte) selges for kr 100,00 pr stk (barn/voksne) på:
* Kommunehuset v/Servicekontor
* Skorovas S-lag
* Trones IL v/leder

MERK
* Der det kreves bomavgift må dette betales av hvert enkelt deltager!
* Noen av toppene ligger fint til ved fiskevann. Ta gjerne med dere fiskestanga på tur, men husk å kjøpe «Namsskogankortet» da.

Premiering:
De som har registrert 7 topper/mål eller flere blir med i uttrekningen av en sjekk pålydende kr.3000,- og de som har vært på 10 topper eller flere blir med i en tilleggs-trekning på kr.2000,-. For å delta om premiering må du levere ditt kort til Namsskogan kommune v/Kultursjef Odd Bakken innen 15. Oktober.

Sist endret 25.06.2018 13:20

Odd Bakken