Nytt kulturskoletilbud - Kulturkarusell

Kulturkarusellen - Klikk for stort bilde

Røyrvik Kulturskole og Namsskogan Kulturskole inngår samarbeid om Kulturkarusell skoleåret 2018/2019. Kursene foregår i begge kommunene, annenhver gang, med kurs annenhver uke.

Mål: Målet med Kulturkarusellen er å få elever til å prøve flere forskjellige ting, ting de kanskje ikke har prøvd før, i tillegg til å møte elever fra nabokommunen som deltar på det samme kurset. Dette er et lavterskeltilbud der alle fra 1.-10. klasse får muligheten til å melde seg på.

Fire ulike kurs: I Kulturkarusellen finnes det fire kurs man kan melde seg på: turn, hiphop, tegning/maling og håndarbeid. I håndarbeidskurset vil det bli et samarbeid med samisk avdeling med fokus på samisk kultur og tradisjoner. Disse fire kursene vil ikke foregå samtidig, da det skal være mulig å melde seg på alle kursene om man ønsker det. Det er 2-timerskurs annenhver uke, altså fire ganger over en 8-ukersperiode. Da vil det bli to kurs i Røyrvik og to i Namsskogan.

Organisering: Påmeldingsfristen er 29. Juni. Det er mulig å melde seg på alle fire kursene (kr. 1900,-) eller kun enkeltkurs (kr. 600,- per kurs). Det må være minst 5 elever per kurs i samme aldersgruppe for at det skal bli gjennomførbart. Lærere i de ulike kursene er ikke avklart enda, da vi må se an hva elevene ønsker å melde seg på. Dersom vi ikke lykkes med å få tak i lærere i noen kurs, vil elever få muligheten til å velge annet kurs, eller melde seg av uten kostnad.

Påmeldingsfrist 29. Juni

Namsskogan Kulturskole v/Odd Bakken 74 33 32 15 / 958 33 227