LEDIGE VTA-STILLINGER I NAMSSKOGAN KOMMUNE

Tilrettelagt arbeid i NAMAS Vekst

Har du uføretrygd og et ønske om å delta i arbeidslivet? Da kan VTA være det rette for deg.

VTA står for «varig tilrettelagt arbeid», og dette betyr at arbeidsoppgavene tilpasses dine behov for å utføre en jobb. Vi legger stor vekt på trivsel, personlig vekst og utvikling for våre ansatte. Du må selv ønske å ha en jobb, og ansettelsen følger Arbeidsmiljølovens regler. Det er et krav at du kan yte minimum 50 % (17,5 t i uka) i den tilrettelagte arbeidssituasjonen. For å søke på VTA-stilling i Namsskogan, må du ha bostedsadresse i kommunen.

Har du spørsmål og vil vite mer, ta kontakt med attføringsleder Laila Gifstad, telefon 400 38 977. Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår www.namas.no for mer informasjon om NAMAS Vekst og hva vi kan tilby av arbeidsmuligheter for deg.