LEDIG STILLING: ENHETSLEDER/PSYKISK HELSEARBEIDER

I Namsskogan kommune har vi ledig stilling i 100% som:

Enhetsleder/Psykisk helsearbeider

Namsskogan kommunes Familiesenter består av helsesøster, jordmor og psykisk helsearbeider. Tilbudet er rettet mot barn, unge og familier, og skal være et lavterskel, forebyggende og helsefremmende tilbud. Det omfatter individuelle, par- og gruppesamtaler, arbeid med familierelasjoner, samspillsveiledning og nettverksbygging samt ulike typer aktiviteter og miljøterapi.

Søkere bør ha minimum 3-årig høgskole, gjerne med relevant videreutdanning. Relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet.

Vi søker etter en person som gjennom faglighet og personlige ferdigheter:

• Erfaring med ledelse og budsjettarbeid
    • Har faglig trygghet, herunder god kjennskap til psykisk sykdom og rusproblematikk
    • Har faglig interesse og erfaring fra arbeid med barn, unge og familier
    • Forståelse for familiers sårbarhet og særegne historie
    • Er engasjert i jobben, ansvarsfull, selvstendig og har meget gode samarbeidsevner
    • Kan skape tillit, og gode relasjoner med mennesker bidra til å skape en trygg og meningsfull hverdag for våre brukere
    • Har godt humør, er positiv og løsningsorientert og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
    • Er nytenkende og utviklende
    • Er vant til å bruke data og liker utadrettet virksomhet
    • Er personlig egnet

Vi kan tilby:

• Mange meningsfulle og varierte oppgaver
    • Dyktige kollegaer og godt arbeidsmiljø
    • Lønn etter avtale
    • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Spørsmål om stillingen rettes til enhetsleder Bjørn Uldal tlf. 74333341

Det skal benyttes elektronisk søknadsskjema på kommunens hjemmeside: http://www.namsskogan.kommune.no (velg: "søknad på stilling").

Søknadsfrist: 31.05.2017

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju. Attester og vitnemål sendes ikke nå men tas med til intervjuet.

Tiltredelse: Snarest

Det gjøres oppmerksom på at søkerliste kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om anonymitet - jf. offentlighetsloven § 25.

Kommunen kan være behjelpelig med å skaffe bolig.

Publisert av Odd Bakken. Sist endret 08.05.2017

Bjørn Uldal