Ledig 100% fast stilling som IT-konsulent

IKT Indre Namdal IKS er et interkommunalt IKT selskap som eies av kommunene Røyrvik, Namsskogan, Lierne, Snåsa, Grong og Høylandet. Selskapet har som formål å innføre, drifte og utvikle bruken av systemer for informasjons- og kommunikasjonsteknologi hos eierne. Selskapet ble etablert i 2003 og har siden oppstart innført en rekke løsninger som brukes i daglig drift av kommunene. Selskapet har i dag 3 ansatte. I tillegg er det tett samarbeid med kommunale IKT-konsulenter, leverandører av driftstjenester og fagløsninger.

SØK HER

Publisert av Odd Bakken. Sist endret 08.07.2019

Vi søker etter en person i 100 % fast stilling som IT-konsulent. Vår nye kollega må være en allsidig person da hovedoppgavene vil være drift og vedlikehold av mange ulike løsninger i Røyrvik- og Namsskogan kommune. Arbeidsoppgavene vil være drift av nettverk, pc/server og mobile enheter, samt øvrig løsninger som benyttes i kommunene. Brukerstøtte på tekniske løsninger, fag- og støttesystemer utgjør en stor del av arbeidsdagen. Du vil også ha oppgaver og ansvar innen brukerstøtte og drift av fellesløsninger for alle 6 eierkommunene.

Kontorlokalisering vil fortrinnsvis være sammen med daglig leder i Røyrvik, men kan evt. tilpasses ut fra bosted i Indre Namdal.

Arbeidsoppgaver:

• Lokaldrift av IT-løsninger for administrasjon, helse/omsorg og skole i kommunene Røyrvik og Namsskogan.
  • Overordnet driftsansvar for felles IT-løsning for skolene i Indre Namdal.
  • Deltagelse i prosjekter og interkommunalt samarbeid.
  • Drift og vedlikehold av servere, klienter, printere, nettverk/infrastruktur mv.
  • Teknisk support/drift av kommunale fagsystemer.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Fagbrev IKT, eller annen relevant utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning.
  • God kompetanse på Cisco (nettverkskomponenter), Microsoft skytjenester (Azure og Office365) og drift av mobile enheter (Apple Ipad).
  • Evne til selvstendig og strukturert arbeid, ha gode samarbeidsevner, og være serviceinnstilt.
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne.
  • Førerkort klasse B.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søknadsfrist: 04.08.2019

Tiltredelse: 01.09.19 eller etter avtale. Lønn etter avtale. Pensjonsordning i KLP med 2 % pensjonsinnskudd og 6 mnd. prøvetid. Søknad på stilling sendes elektronisk via skjema Ledige Stillinger på Røyrvik kommunes nettside. www.royrvik.kommune.no

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med daglig leder Stein Vidar Aspnes tlf: 911 90 943 epost: stein.vidar.aspnes@iktin.no

Søkerliste kan bli offentliggjort selv om søker ber om unntak jfr. offentlighetsloven § 25.