Ledig 100% fast stilling som IT-konsulent

Vi søker etter en person i 100 % fast stilling som IT-konsulent. Vår nye kollega må være en allsidig person da hovedoppgavene vil være drift og vedlikehold av mange ulike løsninger i Røyrvik- og Namsskogan kommune.

Mer om STILLINGEN her...

Arbeidsoppgavene vil være drift av nettverk, pc/server og mobile enheter, samt øvrig løsninger som benyttes i kommunene. Brukerstøtte på tekniske løsninger, fag- og støttesystemer utgjør en stor del av arbeidsdagen. Du vil også ha oppgaver og ansvar innen brukerstøtte og drift av fellesløsninger for alle 6 eierkommunene.

Kontorlokalisering vil fortrinnsvis være sammen med daglig leder i Røyrvik, men kan evt. tilpasses ut fra bosted i Indre Namdal.

Arbeidsoppgaver:

• Lokaldrift av IT-løsninger for administrasjon, helse/omsorg og skole i kommunene Røyrvik og Namsskogan.
  • Overordnet driftsansvar for felles IT-løsning for skolene i Indre Namdal.
  • Deltagelse i prosjekter og interkommunalt samarbeid.
  • Drift og vedlikehold av servere, klienter, printere, nettverk/infrastruktur mv.
  • Teknisk support/drift av kommunale fagsystemer.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Relevant høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning.
  • God kompetanse på Cisco (nettverkskomponenter), Microsoft skytjenester (Azure og Office365) og drift av mobile enheter (Apple Ipad).
  • Evne til selvstendig og strukturert arbeid, ha gode samarbeidsevner, og være serviceinnstilt.
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Søknadsfrist: 02.06.2019

Tiltredelse: 01.08.19 eller etter avtale.

Lønn etter avtale. Pensjonsordning i KLP med 2 % pensjonsinnskudd og 6 mnd. prøvetid.

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med daglig leder Stein Vidar Aspnes, tlf. 911 90 943, e-post stein.vidar.aspnes@iktin.no

Søkerliste kan bli offentliggjort selv om søker ber om unntak jfr. offentlighetsloven § 25.

Sist endret 10.05.2019 11.17