Fysioterapitjenesten og tilbudet innen rus- og psykisk helsevern for voksne!

Fysioterapitjenesten og tilbudet innen rus- og psykisk helsevern for voksne fungerer som normalt igjen.

Ved spørsmål eller behov for mer informasjon om det kommunale tilbudet innen rus- og psykisk helsevern for voksne ta kontakt med Käthe-Alice Wik på e-posten kathe.alice.wik@royrvik.kommune.no eller på mobilnummeret 901 57 966.

Henvendelser om akutte og alvorlige kriser og rusproblemer må rettes til legevakten (alle dager, hele døgnet) på telefon 116 117. Ved behov for utredning eller henvisning til spesialisthelsetjenesten (DPS) eller psykolog må du ta kontakt med din fastlege.

Ved spørsmål eller behov for mer informasjon om fysioterapitjenesten ta kontakt med fysioterapeuten Laila Spillum Domås på e-posten laila@akupunkturogfysio.no eller på mobilnummeret 410 44 822.

Fysioterapeuten er som hovedregel tilstede på Namsskogan på mandager, torsdager og fredager. Fysioterapitjenesten er allmenn og åpen for alle som har behov for fysioterapi. Man trenger ikke lenger henvisning fra lege for time til fysioterapi.

Sist endret 03.01.2019 08:46