RÅD OG INFORMASJON OM KORONA

BIBLIOTEKET ER ÅPENT!

Endelig er vi i gang igjen!

FØR DU GÅR INN:
Alle besøkende må skrive seg inn i besøksprotokoll som ligger på skranken i servicekontoret

Vi følger myndighetenes råd og veiledning for smittevern. Det har også blitt utarbeidet egen smittevernveileder for bibliotek.

For at biblioteket skal være en trygg plass for oss alle har vi gjort dette:
• Skilting/informasjon om smittevernregler henger på ytterdør, og inne.
• Sitteplasser er redusert for å opprettholde avstandsregelen.
• Alle spill, kortstokker, leker etc. er satt unna.
• Det står håndsprit på skranke i servicekontoret.
• Innleverte bøker legges i kasse som står min. 3 dager før vi tar dem inn i biblioteket.
• PC, aviser og magasiner er ikke tilgjengelig.
• Dør inn til biblioteket holdes lukket.
• Skoleklasser anmodes om å ikke møte på biblioteket. Bokkasser kan leveres på forespørsel. Bestill og hent-bibliotek tilbys videre. Bøker kan også lånes i lærers navn til klasser, der lærer fører lister over hvem som har bøkene.
• Vi følger myndighetenes råd og veiledning for smittevern.

Vi opprettholder tilbudet om bestill og hent bibliotek (Take-away bibliotek). Ring eller send SMS til 90 24 52 48
epost til bibliotek@namsskogan.kommune.no eller bestill på nett innen onsdag kl. 14, så kan du hente utenfor kommunehuset på torsdag mellom kl. 11 – 14.

Hjertelig velkommen innom 
Hilsen Namsskogan folkebibliotek