Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris 2019

I oktober 2018 vedtok fylkestinget å etablere «Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris» og historiens første vinner ble Gratisbutikken Te & Tøy i fra Trondheim. I år skal prisen deles ut i igjen og kanskje er det akkurat din nominerte som blir vinner av årets frivillighetspris?

Frist for å nominere er 15. oktober.

Så kjenner du til en person, forening eller gruppe i deres kommune, organisasjon eller lignende som fortjener å bli satt pris på for sin innsats innenfor frivillighetsfeltet? Hvis ja; ikke nøl med å nominere!

Her finner du retningslinjer og nomineringsskjema for «Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris 2019» Trykk her

Ps: Jeg benytter anledningen til å minne om Frivillighetskonferansen som fylkeskommunen gjennomfører i samarbeid med Frivillighet Norge 8. og 9. november. Fredag 8. november står kommunal frivillighetspolitikk på programmet og på lørdag 9. november er det rekruttering i frivilligheten som står på programmet. Les mer om konferansen her Trykk her

Line Nordkvelle

Rådgiver - ungdom og frivillighet