MNA - INFORMERER

Klikk for stort bilde 

Tømmetider MNA
Det er nå like før at vi får en ny renovatør som kommer og henter skrotet i Namsskogan. På MNA sine sider kan dere søke opp adressen deres og så kommer det opp en liten oversikt over hvilket avfall som hentes neste gang. Du kan også få opp tømmedatoer for hele året, eller en oversikt over de nærmeste returpunktene til adressen. Dersom det er mangler på deres adresse, ta kontakt med kundesenteret til MNA på tlf: 74 28 17 60.

Tømmetider

https://mna.no/privat/tommetider/

Kundesenter

https://mna.no/privat/kundesenter/

HYTTERENOVASJON
MNA har nå satt ut hytterenovasjonscontainere i alle kommunene. Det står også returpunkter for glass- og metallemballasje i tilknytning til disse punktene. For en oversikt over hvilke returpunkter som er nærmest der du bor, kan du gå til denne nettsiden  https://mna.no/privat/tommetider/ og skrive inn din adresse. Der vil du også finne hvilke dager vi kommer og henter avfall hos deg, og hvilken type avfall vi henter neste gang. På den siden kan du også laste ned og skrive ut din egen tømmekalender for hele året.

HUSAVFALL
Alle husstander har også fått levert sekker for plastemballasje. Når du setter sekken ved avfallsbeholderne, knytt den igjen med dobbel knute for å sikre at avfallet ikke blandes med papiravfallet inne i bilen. For litt mer informasjon om hvorfor dette er viktig, kan denne artikkelen være nyttig:
https://mna.no/nyhetsarkiv/plasten-du-leverer-blir-best-nar-sekken-er-knyttet-skikkelig-igjen-article477-28.html og for en komplett oversikt over hvordan avfallet sorteres kan denne artikkelen benyttes: https://mna.no/kildesortering/category946.html.


APP
For å bli varslet om når vi kommer og henter avfallet, anbefaler vi å laste ned gratisappen «Min Renovasjon». I den appen kan du også se hvilke returpunkter som er i nærheten, hvilke gjenvinningsstasjoner som er  i nærheten og når de har åpent.  Du kan også sende melding til oss via appen. For en oppskrift på hvordan du laster ned appen, kan du besøke denne siden https://mna.no/sms-push-varsel/category964.html. Der er det også mulig å bestille SMS-varsling.
 

www.mna.no og www.sortere.no vil informasjonen oppdateres fortløpende etter hvert som sorteringsløsninger trer i kraft.
Se også på: https://mna.no/privat/nyhetsarkiv/avfallsutstyr-plasseres-ut-i-lierne-namsskogan-og-royrvik Facebookside: https://www.facebook.com/mnaiks/